diumenge, 8 de desembre del 2013

Cambrils weekend

Català:

Cap de setmana bestial en tots els sentits fent un stage a Cambrils amb l'equip de ProRunners Barcelona. Entrenaments, “festetes”, xerrades, riures i obviament moments en que sèiem, callàvem i rebentàvem el buffet lliure de l'hotel recuperant energies per seguir “on fire”. 
Esportivament parlant, 3 dies on hem fet unes quantes horetes “de seient” sense massa intensitat. He pogut posar a punt la nova “burreta” Capsule a la qual encara no tenia les mides preses i també probar els nous plats ovalats (Qxl de rotor), les rodes amb una mica més de perfil del que feia servir i en general acostumar-me a una bicicleta més petita que la Specialized que portava abans.


No tinc massa temps d'escriure ja que tot just acabem d'arribar i demà... demà tornem a la rutina!!!
Només dir que realment és molt fàcil treballar amb gent com en Karim o l'Helena i que quan Mr. Sportravel (Joan Boada) es posa “al mando”, les coses solen anar molt bé! Esperem que no sigui l'últim stage i que la resta encara surtin millor que aquest! Són un grup de gent genial!
Us deixo alguna foto tot i que encara no tinc les millors! 



La setmana que vinent més, amb dos sopars de nadal (Team Calella i Prorunners) i com cada any des de ja fa molts, el trofeu Monterde a Calella on farem un xip xap de 50 i 100 crol... no està la cosa per fer més encara...
Que tingueu bona setmana!



Castellano:

Fin de semana bestial en todos los sentidos haciendo un stage en Cambrils con el equipo de ProRunners Barcelona. Entrenamientos, “fiestecillas”, ratos de parloteo, risas y obviamente momentos en los que nos sentábamos, callábamos y rebentábamos el buffet libre del hotel para recuperar las energías y seguir “on fire”.
Deportivamente hablando, 3 días donde hemos hecho horas “de sillín” sin demasiada instensidad. He puesto a punto la nueva "burrita" Capsule a la cual no tenia las medidas tomadas así como probar los nuevos platos ovalados (Qxl de rotor), las ruedas con mayor perfil que las que llevaba y en general acostumbrarme a una bicicleta mas pequeña que la Specialized que usaba antes.


No tengo demasiado tiempo para escrivir ya que acabo de llegar y mañana...mañana vuelve la rutina!
Sólo puedo decir que es realmente fácil trabajar con gente como Karim o Helena y que cuando Mr. Sportravel (Joan Boada) se pone “al mando”, las cosas suelen ir muy bien! Esperamos que no sea el último stage y que el resto aún salgan major!


La setmana que viene más, con dos cenas de navidad (Team Calella y ProRunners) y como cada año desde ya hace muchos, el trofeo Monterde en Calella donde haremos un chip chap de 50 y 100 crol... no está la cosa para hacer más aun...

Que passéis buena semana!


1 comentari:

  1. la bici és mooooolt guapa.. com volarem amb això!!! però.... la bossa sota el seient.... ummmm.... no faig cap comentari, però quan vinguis amb mi treu-la.. jajajajaja!

    ResponElimina