diumenge, 15 de desembre del 2013

La guerra de la son.


Català:

Setmana post-stage a Cambrils on s'ha notat, i molt, la falta d'una bona dormida la nit del dissabte al diumenge. Això ha fet que les guerres fisico-mentals a l'hora d'aixecar-me, les quals guanyo amb facilitat fins ben bé el dimecres durant les setmanes “normals” hagin sigut mooolt dures de vèncer. Tot i així les ganes d'anar a entrenar són grans i la satisfacció de sobreviure al primer entrenament del dia s'ho mereix.
Més enllà d'això, la setmana (dins la normalitat) estava encarada a un test de cursa a peu que vam poder fer divendres a les pistes de la Mar Bella així com a la competició de natació de dissabte a Calella.
Pel que fa al test (de 20 minuts) no va anar malament, jo volia córrer més ràpid però tot i que de vegades ho oblidi, arribar a esforçar-me al màxim durant el “run” és tot un èxit, i més, tenint en compte que dimarts vaig acabar l'entrenament caminant de mal de periostitis i dimecres no vaig fer una de les sessions previstes. O sigui que no em puc queixar.

                                             Ultimes voltes del test de 20'… anava mooolt cuit ja…

Dissabte a la tarda a Calella vam fer una petita competició de natació on vaig nedar 50 i 100 lliures. Vam poder passar una bona tarda amb la gent del Club a la que no veig tot el que m'agradaria i vam tenir temps per posar-nos una mica al dia (a més de nedar). Les sensacions no van ser gens bones, no se si perquè tenia les cames calentetes del test del divendres o perquè simplement ja no sóc tan ràpid com m'agradaria. Està clar que pel que fa a la velocitat, ser igual de ràpid que quan era nedador, sent triatleta, serà poc més que impossible. Sort que quan la cosa comença a ser més aeròbica no es nota tant aquesta falta de potència o de ves a saber tu què. Volia fer-ho millor perquè els entrenaments no estan anant gens malament però al final 25'1 en 50 i 55'9 en 100... és el que hi ha.

Vaig tenir el plaer de poder-me tirar una foto amb aquestes campiones del CNC


Poc més aquesta setmana, un parell de nits més llargues del compte pels sopars de Nadal de Team Calella i de Prorunners Barcelona però s'ho val!
Que tingueu bona setmana!


Castellano:

Semana post-stage en Cambrils donde se ha notado, y mucho, la falta de un buen descanso la noche del sábado al domingo. Ésto ha hecho que las guerras fisico-mentales al levantarme, las que gano normalmente con facilidad hasta el miércoles en las semanas “normales” hayan sido muuuy difíciles de vencer. De todas formas, el ansia de entrenar es grande y la satisfacción de sobrevivir al primer entrenamiento del día se lo merece.
Aparte de esto, la semana (dentro de la normalidad) estaba encaminada a un test de carrera a pie que pude hacer el viernes en las pistas de la Mar Bella y a la competición de natación del sábado en Calella.
Respecto al test (de 20 minutos) no fue mal, yo quería correr más rápido pero aunque a veces lo olvide, llegar a esforzarme al máximo en la carrera a pie es todo un éxito, y más, teniendo en cuenta que el martes acabé el entrenamiento andando del dolor de periostitis y el miércoles no pude hacer una de las sesiones de entrenamiento por la misma causa. En conclusión: no me puedo quejar.

                                             últimas vueltas del test de 20'… iba muuuy cocido ya…

El sábado por la tarde en Calella hice una pequeña competición de natación donde nadé los 50 i 100 libres. Pude pasar una buena tarde con la gente del Club a la que no veo todo lo que me gustaría y tuvimos tiempo de ponernos al día (más allá de nadar). Las sensaciones no fueron para nada buenas, no se si porque tenía las piernas calentitas del test del viernes o porque simplemente ya no soy tan rápido como me gustaría. Está claro que por lo que hace referencia a la velocidad, ser igual de rápido que cuando era nadador, siendo triatleta, es poco menos que imposible. Por suerte, cuando la cosa empieza a ser mas aeróbica no se nota tanto esta falta de potencia o de vete tu a saber qué. Quería hacerlo mejor porque los entrenamientos no están siendo malos pero al final 25'1 en 50 i 55'9 en 100... es lo que hay.

Tuve el placer de tirarme un foto con estas campeonas del CNC


Poco más esta semana, un par de noches más largas de la cuenta debido a las cenas de Navidad del Team Calella y de Prorunners Barcelona, pero vale la pena!
Buena semana a todos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada